Service

Werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van drie compleet ingerichte werkplekken met de meest recente technieken op het gebied van gereedschap. En zijn daarmee volledig toegerust voor de eisen van vandaag en morgen. Niet alleen onze werkplaats is modern maar ook onze monteurs zijn deskundig op alle vakgebieden van de motortechniek. Tevens beschikken wij over over een beveiligde stallingsruimte voor motoren.

Een groot deel van de nazorg gaat via de werkplaats, dit is voor ons zeker zo belangrijk als de verkoop van motoren. Servicegerichtheid en een goede nazorg naar de klant toe, dat is ons motto. Een door u gekochte motor wordt pas afgeleverd als de motor helemaal is nagelopen in de werkplaats, dat geldt zowel voor nieuwe als gebruikte motoren.

Het in- en opbouwen van accessoires

Bent u opzoek naar andere verlichting, een uitlaat systeem, een powercommander, andere handels of eventueel andere eye-catchers? Dan ben u ook bij Jan van Dam Motoren aan het juiste adres, wij bouwen en verbouwen uw motor helemaal naar uw wens.

Schadetaxatie en -herstel

Een goede taxatie bij schade kan het verschil maken, tussen wel of niet schadeloos gesteld worden door de verzekering. Bovendien voorkomt het verrassingen achteraf.

Stalling van uw motor

Indien u voor een langere tijd uw motor niet gebruikt (in de winter of wanneer u langdurig op vakantie gaat) is het verstandig om uw motor onder optimale condities op te laten slaan. Dit houd in dat uw motor in een beveiligde ruimte, droog en vochtvrij wordt opgeslagen en dat accu wordt naar behoren wordt onderhouden. Wanneer u uw motor dan vervolgens weer komt ophalen zorgen wij er voor dat uw motor weer volledig klaar is voor gebruik.