Retourneren & garantie

Informatie rondom garantie & retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Jan van Dam Motoren zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via . Wij adviseren u echter om de retouraanvraag via 'mijn account' op deze website aan te vragen, voor een snellere afhandeling. Indien u dit doet ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op: De volgende type producten kunnen niet worden geretourneerd.

  1. Verzegelde en/of hygiënische producten, waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
  2. Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.
  3. Producten waarvan aangegeven dat zij om specifieke redenen niet geretourneerd kunnen worden.

Garantie

Op al onze artikelen is, naast de wettelijk verplichte garantie, de garantietermijn van de fabrikant van toepassing. Als blijkt dat de schade buiten garantie valt, houdt u er dan rekening mee dat de fabrikant in dat geval kosten in rekening kan brengen.

Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het artikel.

Wanneer er binnen de garantietermijn een probleem is met een product dat u bij Jan van Dam Motoren heeft gekocht, dan kunt u een garantieclaim aanvragen bij onze klantenservice.

U ontvangt van ons een email met een retournummer en verdere gegevens om uw artikel te retourneren.

De garantie afhandeling duurt gemiddeld twee tot vier weken.

Onze gegevens

Jan van Dam Motoren VOF
Dorpsstraat 33,
6678 BE Oosterhout

Telefoonnummer
0481-482780 (9:00 tot 17:00)

E-mail adres

KvK-nummer
10040577

Btw-identificatienummer
NL802733657B01

Herroepingsformulier